Gastronomische brasserie

€ 22,00
Op voorraad
ISBN 9789070978815
Formaat 17 cm x 24 cm
Aantal pagina's 224

Beschrijving

De uitgave Gastronomische brasserie is tot stand gekomen in samenwerking met Claudine Versluys, docente Hotelbedrijf aan het PCVO Scheldeland in ‘de Kookschool’ te Zele. In bijberoep is zij ook zaakvoerder van cateringbedrijf Alimento. De passie voor haar vak heeft geleid tot deze bundeling van recepten uit de opleidingen die zij verzorgt en waarin duidelijk opvalt dat met eenvoudige ingrediënten zeer lekkere en mooie gerechten tot stand kunnen komen.

Frederik Bogaert, collega-docent in de Fotografie en zaakvoerder van opnamestudio Artitec fotografie, heeft de fotografie voor zijn rekening genomen.

Het resultaat is een fraaie uitgave van 224 blz. met theorie over snijtechnieken en het bereiden van sauzen en de praktijk voor recepten van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Ieder recept is voorzien van prachtige foto’s van het eindresultaat.

Eerder verscheen reeks Streken op tafel van Vera de Pauw, docente aan dezelfde Hotelschool.