Le français parlé - Nederlandse omgangstaal

€ 10,50
Op voorraad
ISBN 9789070978716
Formaat 12 cm x 20 cm
Aantal pagina's 104

Beschrijving

In deel 1 La conversation - het gesprek worden 24 voorbeelddialogen gevoerd over allerlei praktische dagelijkse onderwerpen zoals de leeftijd, het weer, het uur, een (verjaardags)feest, het ontbijt, op café, de post, bezoek aan de stad, ziekte, een ongeval, de tuin enz. Elk gesprek is vergezeld van uitbreidingswoordenschat en uitdrukkingen in de rand van het onderwerp zodat het ook mogelijk wordt zelf een veel uitgebreider gesprek te voeren en te verstaan.

In deel 2 La communication - vaardig spreken staat een schat aan spreekstructuren en taaleigen manieren om zich uit te drukken in een groot aantal situaties ... precies die woorden om op een juiste en genuanceerde manier iets te zeggen, te vragen, te reageren.

Zowel de beginneling als de gevorderde leert er ongetwijfeld altijd wat bij.

Uniek aan het concept van dit handige boekje is de dubbele gebruiksmogelijkheid. Zowel in de conversaties als in de communicatiemodellen is alles in de twee talen raadpleegbaar zodat twijfel uitgesloten is.

Op de flap en de achterzijde van deze uitgave zijn ook de volledig uitgeschreven vervoegingen met hun vertaling te vinden van de regelmatige werkwoorden en de hulpwerkwoorden Avoir en Etre. Ook die kleine, vaak lastig te gebruiken voornaamwoorden, zijn daar in een overzicht samengebracht.

Met Le français parlé - Nederlandse omgangstaal: handig geleerd!

Voor bestellingen door de school kunt u terecht op https://bestellingen.diligentia-uitgeverij.be/